Kaasugrilli KOBE BLACK 6 poltinta ja sivukeitin

Osta nyt hintaan: 599 €*

*Hinta on voinut muuttua. Näet aina oikean hinnan Grillikauppa.com verkkokaupasta.

Kaasugrilli KOBE BLACK 6 poltinta ja sivukeitin lyhyesti


  • polttimot: 6 kpl
  • teho: - kW
  • grillausala: 96 x 42 cm
  • mitat: K 115 x L 164 x S 54 cm cm
  • paino: 62 kg
  • takuu: 2 vuotta vuotta
  • sivukeitin: kyllä
  • pyörät: 4 pyörää, kaksi lukittavissa kpl
  • väri: musta
  • materiaali: rosteri + lasi

Musta mattaväritys ja lasikansi – tyyliä!

Takaamme, että KOBEn nähdessäsi vakuutut grillin tyylikkyydestä: Lasikansi, musta väritys ja lämpömittari luovat silmää miellyttävän kokonaisuuden. Eikä ole pelkästään silmänruokaa, koska grillin kantta kokeillessani huomaa kyllä kyseessä olevan jämäkkä grilli. Kaapiston ovet pysyvät tiukasti kiinni hyvän magneettikiinnityksen ansiosta.

Massiivinen grillausala – 96cm leveydeltään

KOBE 6:ssa on erittäin paljon tilaa grillaamiseen. Paistotasot ovat jaettu kolmasosalla parilaa (en mitannut mitalla) ja 2/3 ritilää. Jako on tehty kuitenkin siten, että ritilät ovat kahtena erillisenä osana. Grillausalan ritilät ja parilat ovat valurautaa. Standardikoon ansiosta varapariloiden ja -ritilöiden saatavuus ei ole ongelma.

Takana helposti pois vedettävä rasvapelti

Grillin takana oleva rasvapelti voidaan vetää helposti liu’uttamalla pois ja puhdistaa. Rasvapeltiä ei tarvitse erikseen irrottaa tai kiinnittää.

Kannattaa tilata myös nämä:

Suojapeite XL-kokoa
Matalapainesäädin
KOBE-mallistomme

 

Me ihailimme näitä KOBE-grillejä jo 2014–2015 vaihteessa. Nämä herkkupalat ovat nyt 2016 tapauksiamme. Tämän kuuden polttimen mallin lisäksi toimme sinulle vaihtoehdoksi neljän polttimen mallin
KOBE on tosiaan meidän oma tavaramerkki, joten tätä on tilattu hyvin rajallinen erä. Kannattaa varata ajoissa oma KOBEsi, mikäli haluat sen saada. Näillä on ilmainen kotiintoimitus!

Henkilökunnan huomioita:

Tässä on vähän samaa kuin KOBE 4:ssakin, mutta tämä on paljon reilumpi paketti. Grillausalaa on todella riittävästi, ja säilytystilaakin on normaalia reilummin. Miinuksena voisin uskoa, että haukkaa kaasua aika kivasti.

-Sakke-

 

KOBE kaasugrillien lippulaiva vaikka hinnaltaan ei välttämättä sitä ole. Vastaavien tuotteiden hinnat voivat markkinoillla pyöriä 150-250€ kallimmissa joten olemme erittäin tyytyväisiä tuotteen hinta-laatuun. Jämäkkä olemus, kaikki osat menee kivasti paikalleen kasatessa, ohjeet on selkeät jne.

Taitaa olla Grillikauppa.com grilleistä isoin grillausala! Tuotekuvasta ei todellakaan selviä tuotteen oikea koko eli livenä yllätyin itsekkin että onpas melkoisen kokoinen!Voin lämmöllä suositella kun et halua maksaa ISOSTA grillistä maltaita ja tykkää grillata kaasulla.

– Ossi –

 

+ iso grilli, mutta todella helppo koota
+ paljon grillausalaa
+ todella jämäkkä vaikka pyörät alla
+ lasikansi hieno ominaisuus
+ erittäin tyylikäs( varsinkin rosteri etuosa)
– yläritilä/taso aika kapea
– lasin pitäminen puhtaana
– kaasua menee paljon säätelystä huolimatta

-Kim –


Osta Kaasugrilli KOBE BLACK 6 poltinta ja sivukeitin Grillikauppa.com:sta


Kysy lisätietoja tai jaa kokemuksesi Kaasugrilli KOBE BLACK 6 poltinta ja sivukeitin -grillistä