Kaasugrilli MUSTANG DAYTONA PRO 5+1 poltinta

Osta nyt hintaan: 699 €*

*Hinta on voinut muuttua. Näet aina oikean hinnan Grillikauppa.com verkkokaupasta.

Kaasugrilli MUSTANG DAYTONA PRO 5+1 poltinta lyhyesti


  • polttimot: 6 kpl
  • teho: 20,5 kW
  • grillausala: 89 x 43 cm
  • mitat: L 173,5 x K 118,5 x S 60 cm
  • paino: kg
  • takuu: 2 vuotta
  • sivukeitin: On
  • pyörät: 4 kpl
  • väri: hopea
  • materiaali:

Mustangin Daytona on upean klassinen ratkaisu kaikille meille vähän isomman grillin himoitsijalle. Tässä on polttimien määrä 5 +1, eli viisi pääpoltinta ja yksi sivupoltin. Grillausalaa grillissä pukkaa muhkeat 89 x 43 cm + lämpöhylly 89 x 15 cm. Tämä grilli vie tilaa ympäristöltään 1,73 x 0,6 x 1,19 metriä. Säilytystilaa grillissä on niin sivutasoilla kuin säilytyskaapissakin. Saat tämän grillin ILMAISELLA KOTIINTOIMITUKSELLA!

Miksi tämä kaasugrilli?

– Grillausala 89 x 43 cm + lämpöhylly 89 x 15 cm
– Isokokoinen viiden polttimen sekä yhden sivukeittimen kaasugrilli
– Tuomme tämän grillin 90%sti koottuna
– Säilytstila, sivupöydät ja pyörät

Kaasugrilli MUSTANG DAYTONA 5+1

Muotoilunsa puolesta tämä kaasugrilli kosiskelee perinteisten grillien ystäviä. Se on silti todella muhkeakokoinen 1,73 x 0,6 x 1,19 metriä. Grillausalaa tällä on 89 x 43 cm sekä lämpöhylly 89 x 15 cm,  johon jo muutama burger poikineen tai tyttärineen mahtuu. Polttimia on mallissa viisi kappaletta, ja ne ovat RST-putkimallisia teholtaan 3,22 kW jokainen. Mukana on myös yksi hot zone -poltin teholla 4,4kW. Kokonaistehoa grillissä paukkaa 20,5kW.

Tämän grillin käynnistää ABS-käyttökytkimillä. Näihin on integroitu mukaan push&turn -sytytys, eli työnnä ja väännä niin grilli syttyy.

GRILLAUSALASTA

Grillausala on jaettu kolmeen grilliritilään ja yhteen parilaan. Nämä kaikki ovat valuraudasta koostettuja tehovelhoja grillin tarpeisiin. Lämpöhyllyn materiaali on posliiniemaloitua terästä. Samoin poltinsuojat ovat posliiniemaloitua terästä.

KUPU

Grillausalan sulkee alleen kaksikerroksinen RST-materiaalista valmistettu kupu. Näin et polta näppejäsi grillatessa. Lisäksi kuvussa on lämpömittari, joka kertoo sisälämpötilan ilman, että turhaan joudut availemaan grilliä ja päästämään lämpöä karkuun.

MUUTA

Muut grillin osat – säilytyskaapin ovet, ohjauspaneeli ja taittuvat sivupöydät – ovat ruostumatonta terästä. Rungon sivu ja taustapaneelit ovat pulverimaalattua terästä. Käyttökytkimissä on kromipinta. Tämä grilli ei erityisen paljoa edellytä kokoamista, koska se toimitetaan 90%sti valmiiksi kasattuna. Sen käyttöönotto periaatteessa on helppoa.

Laiteluokka I3B/P(30) Kaasunpaine 30 mbar.


Osta Kaasugrilli MUSTANG DAYTONA PRO 5+1 poltinta Grillikauppa.com:sta


Kysy lisätietoja tai jaa kokemuksesi Kaasugrilli MUSTANG DAYTONA PRO 5+1 poltinta -grillistä