Mustang Aviedo kaasugrilli

Osta nyt hintaan: 549 €*

*Hinta on voinut muuttua. Näet aina oikean hinnan Grillikauppa.com verkkokaupasta.

Mustang Aviedo kaasugrilli lyhyesti


  • polttimot: 4 kpl
  • teho: 14,1 kW
  • grillausala: 81 x 50 cm
  • mitat: 126 x 58 x 155 cm
  • paino: 90 kg
  • takuu: 1 vuotta
  • sivukeitin: kyllä
  • pyörät: 4 kpl
  • väri: harmaa
  • materiaali: ruostumaton teräs

Oletko valmis? Tässä se tulee! Jokaisen himogrillaajan märkä päiväuni: Mustang Aviedo RST kaasugrilli! Tällä kaasugrillillä on kokoa! Grillausala 81,0 cm x 50,0 cm! Sen lisäksi kätevä sivupoltin 2,9 kW teholla, varraspaahdin, valurautainen grilliritilä, valurautaparila ja grillikuvussa lämpömittarilla varustettu ikkuna josta voit ihailla grilliherkkuja ja varmistaa etteivät ne ole sekuntiakaan liian kauan grillillä aukaisematta grillin kantta. Elektroniset sytyttimet sytyttävät grillin yhdellä klikkauksella – ei enää säätämistä tulitikkujen kanssa! Liekentasaajat pitävät liekit hallinnassa ja katsovat että herkkusi paistuvat tasaisesti. Ja kaikki tämä vain 655 €! Eikä siinä vielä kaikki…. grilli toimitetaan ilmaiseksi kotiovellesi tai vaikka suoraan mökille mikäli se tulee sinne käyttöön!

Lue mitä asiakkaamme, JJ, kertoo Aviedo kaasugrillistä:

”Ensimmäinen yllätys tuli hankinnassa siitä, että grilli tulikin jo seuraavana päivänä ja suoraan takaterassin viereen mukavan kuljettajan siirtämänä. Kantomatka oikealle paikalle alle viisi metriä. Lähetyksen koko jo oli sellainen, ettei se kyllä meidän perheen autoilla olisi liikkunutkaan ilma peräkärryä.

Asennuksessa pojan kanssa varauduimme usean tunnin kasaa-purkaa-kasaa osiaan, mutta se olikin helpompaa kuin luulimme.Pieni jako-avain ja ruuvinväännin laulaan ja homma oli tehty hieman yli tunnissa. Asennuksessa tulee huomioida että osa osista on melko painavia kokonaisuuksia. Tosin painohan tulee myös siitä, että kaikki osat mukaan lukien iso kansi ovat hieman vahvempaa materiaalia ja antaa ”käsituntumalla” fiiliksen korkeammasta ja kestävästä laadusta. Grillin alla olevat kaapit olisi saanut korvata ainakin osin laatikoilla. Kaapeilla ilman hyllä ei oikein ole järkevää käyttöä.

Mustang Aviedo kaasugrilli pihalla
 
Aviedon käyttöhän on sitten hyvinkin yksinkertaista. Kaasua sisään ja napista tulta. Olen tehnyt kaikkea mahdollista mitä ulkogrillauksessa
voi keksiä, joskus paremmalla joskus huonolla menestyksellä (polttanut pohjaan). Siitä plussat ja miinukset löytyy peilistä.
Iloisimpia yllätyksiä on sähköllä toimiva varraspaahdin, joka antaa kyllä uuden laista fiilistä grillaukseen — maun , ruuanlaiton ja yhdessäolon suhteen. Se on kuin pieni ohjelmanumero, josta lapsetkin pitää. Kokonainen tipu tai kana täyteen juureksi ja paahtumaan tunniksi — hyvää tulee.

Terve JJ


Osta Mustang Aviedo kaasugrilli Grillikauppa.com:sta


Kysy lisätietoja tai jaa kokemuksesi Mustang Aviedo kaasugrilli -grillistä

Saatat pitää myös näistä grilleistä: